A Mesotica™ kezelés a szépségiparban egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódot képvisel

 

A Mesotica™ kezelések különlegessége a 3D bőrápolási koncepció, amely egyensúlyban tartja a bőr hidro-lipid rétegét, növeli a nedvességmegtartó képességét és aktiválja a kollagén és elasztin termelést

 

Miért nagyszerű a Mesotica™ kezelés?

Mire jó a Mesotica™ kezelés?

A Mesotica™ kezelés nagyszerűsége a peptidtechnológiában rejlik.

A peptidek, olyan „rövid fehérje részletek”, molekulák melyek a szervezet működését négy féle képpen befolyásolhatják – serkentenek (pl. kollagén termelést a bőrben), gátolnak (pl. öregedési, lebontási folyamatokat), információt szállítanak (pl. raktározzon több vizet a bőr), anyagokat szállítanak (pl. tápanyagokat, vitaminokat).

 

Mire jó a Mesotica™ kezelés?

 

A Mesotica™ kezelés számos bőrprobléma kezelésére alkalmas.

A személyre szabott peptid-koktélok alkalmazhatóak bőrfiatalító kezelésként, hegek kezelésre, pigmentfoltok halványítására, zsíros, problémás bőr kezelésére. A kezelés hatására a bőr azonnal látványos változáson megy keresztül, feszesebb lesz, a felszíni és mélyebb mimikai ráncok egyaránt csökkenek, homogénebbé válik a bőr színe, tónusa.

 

Hogyan zajlik a Mesotica™ kezelés?

 

A Mesotica™ kezelés menete nem különbözik egy klasszikus arckezeléstől: letisztítás, hámlasztás, a bőr előkészítése, majd 17 féle peptidből a személyre szabott Mesotica™ peptid-koktél keverék bőrbe juttatása mezoterápiával, gépi kozmetikai kezeléssel.

A kezelés teljes ideje alatt kellemes kényeztető élményben lesz részed Biatorbágyon a Balance Esthetics szépségszalonban, nem történik semmilyen invazív beavatkozás.

Összefoglalva, a Mesotica™ kezelés a kozmetikai iparban egy forradalmi újítás, amely a bőr egészségét és szépségét hivatott elősegíteni.